Hobbychic

Just another WordPress.com site

Ruža od papira i jedan “prosti” vic :)

… ili od kože, skaja, čvrstog plastificiranog platna, samo poželite! Iako za ovaj tutić ne mogu tvrditi da je super lagan, odgovorno tvrdim da je super fantastičan u svakom pogledu. Pogledajte samo kako divno izgleda ova ruža koja je u originalu doduše rađena od papira ali…… mašta može svašta zar ne? Ne sumnjam da će se neki odvažiti ovu inačicu napraviti od primjerice starog kišobrana ili tanje kabanice…škare u ruke i na posao! Tutorial & foto via ellinee

 

image

Postupak izrade:

Za ovaj će vam projekt trebati i šema koju možete downloadati ovdje

image

Kliknite na ovu fotku i odvest će vas na ovaj fantastičan blog gdje cijeli postupak možete vidjeti i u uvećanom obliku.

Znam, znam, ima dosta koraka kako bi se od ravnog papira došlo do ove divne ruže ali…… ako je možete zamisliti kao ukras u kosi ili na remenu, sigurno vam neće biti teško pratiti upute koje su zaista vrlo jednostavne.

Držim palčeve i pohvalite se kojom fotkicom ukoliko napravite jednu ovakvu ljepoticu!

Volim da mi tekstovi u postovima budu centrirani sa slikama….. a ova je fotka dugaaaačka pa pišem da “ubijem” prostor, estetike radi :)))) U to ime jedan dobar vic:

Profesor matematike šalje faks supruzi:

“Draga ženo:sigurno shvaćaš da su ti 54 godine. Ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano, naš brak je skladan, zadovoljan sam tobom kao ženom i doista se iskreno nadam, da te ovaj faks neće previše povrijediti ili uzrujati.

Nakon posla idem do motela sa svojom 18-godišnjom asistenticom, ali bit ću kod kuće prije ponoći. Tvoj muž.”

Kad je stigao do motela, na recepciji ga je čekao faks od njegove žene:

“Dragi mužu: Kao i ja, i ti također imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18-godišnjim konobarom iz obližnjeg bara.A budući da si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško shvatiti, da neću doći prije ponoći, jer 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati. Tvoja žena.”

Zašto vic o brojkama? Pa, jeste li vidjeli koliko tu latica ima za izrezati i isfrkati ????

Komentiraj