Hobbychic

Just another WordPress.com site

Kreativni tečaj: antique efekti!

U 2012. godini krenulli smo i sa organiziranjem specijaliziranih hobby tečajeva. Za razliku od klasičnih radionica, tečajevi traju dulje, ponekad i nekoliko dana, radi se na konkretnijim podlogama (često i na nekoliko njih). 
 To je  prilika za sve hobiste koji već imaju određeno iskustvo da ga nadograde specijaliziranim efektima, tehnikama ili mixom jednog i drugoga. Prošle smo subote imali odličan tečaj sa osnovama decoupage tehnika na 3 različite podloge (staklo, drvo i platno) a radove naših polaznika koji su se po prvi puta susreli sa ovom zaraznom tehnikom možete pogledati ovdje.  
Danas je na rasporedu bio prvi dan dvodnevnog tečaja u kojem polaznici prolaze razne stupnjeve rada sa medijima kojima postižemo antique efekte prošao je i više nego odlično. Radili smo starinske satove, učili raditi sa zlatnim listićima, raspucavali motive sa rižinih papira fantastičnim 2K fine line crackleom, patinirali akrilomI bitumenom, svladali pittorico tehniku uz pomo retardatora….. 3 sata prošlo je u trenu.

Zajedničku avanturu nastavljamo za 7 dana kada ćemo sasvim novih tehnikama za postizanje antique efekata obrađivati slikarsko platno. Navratite i pogledajte kako je polaznicima uspio i njihov drugi projektni zadatak. Kako biste pregledali cijeli album radova s današnjeg tečaja, kliknite ovdje.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: