Hobbychic

Just another WordPress.com site

Ovako se obožavaju unučice!

Sve kreativne mame mori ista noćna mora: “hoće li mi moje zlato zamjeriti što ponekad i nemam dovoljno vremena koliko bih željela da joj sama napravim neke cool stvarčice….. “ Mamice, prestanite emotivno ucjenjivati same sebe i priznajte da ste i vi uživale u besramnom obožavanju svojih baka, pa zašto onda i vaši klinci ne bi dobili svoju porciju obožavanja? To što ćemo njihovim frendicama za ročkas napraviti DIY špangice po uzoru na neki odličan tutorial koji smo vidjele na internetu a svojim ćemo princezama kupiti one krasne Disney-eve, ne znači da manjka ljubavi i želje….. jednostavno se radi o nespretnom nedostatku slobodnog vremena, no tu uletavaju kreativne bake:

Tako je bilo i s mojom Linom koja će u svojoj preuređenoj sobi imati “custom made” noćnu lampicu koju joj je napravila njena nona Eda. Pogledajte što je ova kreativna baka napravila od neugledne crne lampice na kvačici…

lina5Zaboravila je nonica slikati lampu u fazi dok je još ZAISTA bila crna…… u ovom je trenutku napravljena podloga od bijelog akrila.

LINA3

A ovo su detalji nonine “mejkoverirane” lampice za našu curicu!

lina2

Moja bakica nije bila vješta s kistom i bojama ali je bila uber krativna što se tiče raznih slastica, po čemu vi pamtite svoje bake i nonice?

lina1

Pa iako Lina ima kreativnu mamu (s kroničnim nedostatkom vremena), stignem ovu nepravdu ispraviti za nekoliko godina kada i ja postanem nona…….očito to bolje ide u drugom koljenu 🙂

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: