Hobbychic

Just another WordPress.com site

Šmrc, kih i ispunjeno obećanje…

Službeno je: bolesna sam na kvadrat! Ludi tempo, krcata satnica, mnoštvo paralelnih projekata na kojima užurbano radim već neko izvjesno vrijeme ipak su uzeli svoj danak. No dobro, vjerovatno i činjenica da još uvijek hodam bosa u balerinkama na + 5 ujutro! Upoznajte mog novg najboljeg prijatelja, sve će vam biti jasno:

 

image

Ali ono što me totalno raznježilo u cijeloj ovoj boleštini je moj prekrasan muž koji  mi već 3 dana kuha po želji, nosi tebletice i čaj u krevet, odlučno odbija moja nastojanja da se primjerice primim pegle ili metle 🙂 i strpljivo trpi moje komentare tipa: čaj je prevruć, limunada je prekisela, maramice su prehrapave….. i trči uokolo s osmjehom na licu!

Je li to prokletstvo ili blagoslov da se ova hunjava i glavobolna epizoda desila upravo u ona 3 dana kada sam slobodna (danas nema radionica jer je praznik)? Hm, neću gledati u magičnu kuglu i predviđati, radije se vraćam u krevet, jer glava puca ovako ili onako ali me tamo barem čeka još jedna runda čajeka, aspirina i moj voljeni koji me neumorno masira po sinusima cijelo poslijepodne. I u ovakvim (ne)uvjetima, la vita e bella, ako imate sreće i ako ste okruženi čistom, nerazrijeđenom, koncentriranom ljubavlju poput mene. Volim te ljube i hvala ti tisuću puta! Apćiha!

Apropos ispunjenog obećanja: ….”voljet ću te i paziti na tebe u sve dane našeg života……” Čak i u ove “šmrkljave”  dane 🙂

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: